Поштовани посетиче, ако траите приватног детекивау Турсојили у Истабулуналазите се н праој адреси. Од институционалнефирме¸¸ЗабатаДетективство¸¸ можете добитиуслуге са поузаними коначним резултатима. Сви наши детективи су поштени, поуздани, стручнии тајанствени. Центални уред¸¸ЗабатаПриватно Детективство¸¸ налзи се у Истанбулу. Фирма¸¸ЗабатаДетективство¸¸ поседује посебнеистраживачекакао у Истанблутако и у Анталји, Ајдину, Анкари, Газиантепу, Бурси, Ризе, Имиру, СамсунуиМугли. Уз то, поред местау којима с налазе наши уреди, услуге приватног детективствпружамо у свим местимау Турскоји у блиским земљамаредњег Истока. Сви наи приватни детективису ранија војна лицаили полицајци и сасвим су поуздани.

Свим особама и установамаиз Европе и целог светакоје желе дати посао¸¸ЗабатаПриватном Детективству¸¸ можемо послатиприватне детективена пословни разговор. Наши детективипоседују¸¸зелене пасоше¸¸ – службене путне исправе, тако да неморају узимати визе.

Забата Детективски Уред у Турској
Неке од услуга на пољуприватног детективства,
· Истраживање марке-патента производа
· Истраживањеталаца и откупа
· Истраживањепре склапања брака
· Истрага слуајева преваре
· Истраживањеопште регулације у земљи
· Истраживањефирми у Турској и општа анализа
· Истрага убистава
· Трагање за изгубљеним особама
· Истрага на лицу места
· Истраживањеукрадених ствари
· Истраживањеземљишта и некретнина
· Истраживањепензијског стања
· Истраживањекривотворина осигурања
· Истрага кривотворине (преваре)
· Истраживањеособа
· Истраживањеиовинског стања
· Тражење прилушкивача (електронско)
· Банковни рачуни
Приватни детектив Турска,
Приватни детектив Истанбул,

Компаније у Турској Тренд метод анализе
26 покрајина, 15 око коначног потрошача понашању одабраним секторима, сваког месеца приватна истраживања спроведена у 2000 индивидуалног потрошача дизајна. Метод тренда, мало и корпоративно банкарство, ГСМ, аутомобилска индустрија, здравство, трајних добара, технологије и друге линије пословања, у најкраћем, константна тежња конкуренције у секторима као што су брзо у тренд који се лако може прилагодити различитим секторима, ако се захтева.
Метод тренд резултати анкете пријавио већи број других прилагођених сегментације истраживања диференцијације тачку.
“Метхпод тренд сегментација” је много лакше са компанијама које могу да разумеју своје купце, прилагођен понашању сегментације анализе може да је прати и обавља.
Сегмента са јединствене перспективе о друштвеним класама потрошача МЕТХОДтренд наши истраживачки извештаји су анализирани СЕС група нуди разноврсне могућности за купце у различитим сегментима тржишта и тржишне концентрације могу видети места.
Одабрани индустрије, лојалности купаца, покрети удео на тржишту, задовољство корисника, као и приоритетне критеријуме за детекцију и анализу, као и позиционирање модела и примењена истраживања МЕТХОДтренд сегментација представљен са детаљним истраживачком пројекту.
Користећи секторе прегледан у дугорочним предиктивних метода и стратегија за средње и дугорочне пројекције нуди могућност.
Међусекторска анализа анкете Метод тренда дељеним објектима су такође анализирали, је једна од највећих предности метода тренд’ин.
Метод ренд изнад пројекта “Колико у вашем животу добро” Делимо анализу питања.
Гледајући резултате, да ли је сегмент табеле која се појављује интересантно.
Генерални директор / виши менаџери имају висок степен задовољства. Генерални директор и виши менаџери у други од средњег нивоа менаџера је разлика од 12%. Један од интересантних закључака студије и квалификованих радника из нормалног радног места у складу са условима њихових прихода и социјалног статуса власника и стручних радника су срећнији упркос ниже стандарде.
Основни модел и Фулл Модел Метод купци истраживања тренд да помогне у анализи два различита сектора. Скоро сви анализирани од стране тима специјалних извештаја, као главни циљ јефтин за производњу сектор посебну стратегију.

Осигурање Превара Сумња, истраживање
На 01/05/2012, осигурање нас звали из Сједињених Држава. А купци осумњичен осигурања преваре у провинцији Ајдин, а они су изјавили да су се веома висок рачун. Ова осигуравајућа компанија, направљен у Турској рекао да је желео да истражи да ли је ово истина здравствене потрошње.

Финансијска димензија пословања смо потписали уговор са осигуравајућом компанијом америчког детектива. Затим, детектив задужен за истраживања у послу задатак Аидин. Истраживач, почео је да истражује горе поменуту приватну болницу. Фактуре студирао ли болница евиденције пацијената испитиваних у том тренутку, доктор прегледао евиденцију дијагнозу ове болести је научио и еколошке болница и упоређујући количину терапије је испитивао.

Као резултат истраге пацијента лечи у болници заиста фактура изашли да би било истинито.

Приватни детектив

приватниот детектив Турција