Αγαπητέ Επισκέπτη αν ψάχνετε για έναν ιδιωτικό ντετέκτιβ στην Τουρκία ή στην Ιστανμπουλ αυτή τη στιγμή είστε στο σωστό μέρος.
Μπορείτε να λαμβάνεται την αξιόπιστη υπηρεσία με τελικό αποτέλεσμααπό την εταιρεία ντετέκτιβ Zapataη οποία είναι μία εταιρική επιχείρηση. Όλοι oı ντετέκτιβ μας είναι έντιμοι, αξιόπιστοι, έμπειροι και εχέμυθοι.Έδρα του ZabataΙδιωτικόυ Γραφείου Ντετέκτιβείναι στη Ιστανμπουλ. Υπάρχουν τους ιδιωτικούς ανακριτές της Επιχείρησης ντετέκτιβ Zabataεκτός της Ιστανμπουλ στην Αττάλεια, Αττάλεια, Αϊδιν, Άγκυρα, Γκαζιαντέπ, Προύσα, Ριζε, Σαμψούντα, Μούγλα.Ωστόσο, εμείς προσφέρουμε επίσης τις ιδιωτικές υπηρεσίες σε όλες πόλεις της Τουρκίας και γειτονικές χώρες της Μέσης Ανατολής εκτός από τις πόλεις που ήδη δεαθέτουν γραφεία. Οı Ιδιωτικοί Ντετέκτιβ μας είναι όλοιπρώην στρατιωτικοίκαι αστυνομικοί και είναι πολύ αξιόπιστοι.

Στέλνουμε ένα ιδιωτικό ντετέκτιβ στα πρόσωπα και ιδρύματα στην Ευρώπη και σε όλο τον κόσμοπου θέλουν να εργαστούν με την εταιρεία ντετέκτιβ Zapataγια μια συνέντευξη εργασίας. Οı Ιδιωτικοί Ντετέκτιβ μας έχουν πράσινα διαβατήρια και δεν υπάρχουν κανένα πρόβλημα θεώρησης.

Γραφείο ΝτετέκτιβZabata της Τουρκίας
Μερικές απότις υπηρεσίες μας,
· Έρευνα προϊόντος, μάρκας – Διπλώματος Ευρεσιτεχνίας
· Έρευνα ομηρίαςκαι λύτρων
· Έρευνα Προ-Γάμος
· Έρευνα Εκδηλώσεων Απάτης
· ΈρευναΓενικής Πολιτικής της Χώρας
· Έρευνα Εταιρείαςστην Τουρκία και Γενική Ανάλυση
· ΈρευναΑνθρωποκτονίας
· Εύρεση Αγνοουμένων
· Έρευνα Τόπου Εγκλήματος
· Έρευνα Κλοπιμαίων
· Έρευνα των οικόπεδων και ακινήτων
· Έρευνα Κατάστασης Συνταξιοδότησης
· ΈρευναΠλαστών Ασφαλιστικών
· Έρευνα για Απάτης
· Έρευνα των Ατόμων
· Έρευνα Περιουσιακών στοιχείων
· Έρευνα Ηλεκτρονικών Εντόμων
· Τραπεζικοί Λογαριασμοί
Ιδιωτικός Ντετέκτιβ Τουρκία
Ιδιωτικός Ντετέκτιβ Ιστανμπουλ