Beste bezoeker, Privédetective İstanbul,

Indien u op zoek bent naar een privédetective in Turkije of in Istanbul, dan bent u op het juiste adres. Het bedrijf Zabata detectives verleent u diensten die betrouwbaar zijn en tevens gericht zijn op sterke en beslissende resultaten. Al onze detectives zijn eerlijke, betrouwbare, competente en tevens strikt discreet in hun werk. De Zabata privé-detective agentschap bureau is gelegen in het centrum van Istanbul. Behoudens de Zabata detective firma in Istanbul, zijn er ook detectives tot uw dienst in de provincies Antalya, Aydin, Ankara, Gaziantep, Bursa, Rize, Izmir, Samsun en Mugla. Echter, met uitzondering van onze huidige kantoren in de provincies hierboven vermeldt, verlenen we ook privédetective diensten in alle andere provincies van Turkije en tevens in de nabije landen in het Midden-Oosten. Wij werken met bijzonder betrouwbare detectives gezien al onze privédetectives voormalige militairen zijn en hun oorsprong in een politieopleiding hebben gehad.

Wij sturen u een privédetective voor een zakengesprek aan personen en bedrijven, zowel in Europa als over de hele wereld, die de Zabata Privé-detective een detective opdracht wil geven. Gezien al onze detectives over een groen paspoort beschikken, zijn er hieromtrent geen visum problemen.

Zabata Detective Agentschapbureau van Turkije
Hieronder vindt u enkele voorbeelden van onze privédetective dienstverlening,
· Onderzoek naar merk-patent van producten
· Onderzoek naar gijzeling en losgeld
· Pre huwelijk onderzoek
· Onderzoek naar fraude
· Een Algemene Onderzoek in het Land zelf
· Algemene analyse en onderzoek van bedrijven in Turkije
· Moordonderzoek
· Zoeken naar vermiste personen
· Onderzoek bij het incidentplaats
· Zoeken naar gestolen goederen
· Onderzoek naar het onroerend goed
· Onderzoek naar pensioens gerechtigdheid
· Onderzoek naar verzekeringsvervalsing
· Fraude onderzoek
· Personen onderzoek
· Onderzoek naar de bezittingen
· Onderzoek naar afluisterapparaten (Elektronisch)
· Onderzoek naar bankrekeningen
Privédetective Turkije,
Privédetective İstanbul,

Bedrijven in Turkije Trend Analysis Method
26 provincies, 15 over de eindverbruikers gedrag van de geselecteerde sectoren, Elke maand, een eigen onderzoek uit met 2.000 individuele vormgeving consument gedragen. Methode trend, Retail en Corporate Banking, GSM, Automotive, Gezondheid, Duurzame goederen, technologie, en andere lijnen van het bedrijfsleven, in het kort, het voortdurende streven van de concurrentie in sectoren als snel in een trend die gemakkelijk kan worden aangepast aan de verschillende sectoren, indien gevraagd.

Methode trend enquêteresultaten gemeld door een aantal andere aangepaste segmentatie onderzoek differentiëren punt.

“Methpod trend segmentatie” is veel makkelijker met de bedrijven in staat om hun klanten, afgestemd op het gedrag van segmentatie analyse kan volgen en uit te voeren begrijpen.

Segment met een uniek perspectief op de sociale klassen van de consument METHODtrend onze onderzoeksrapporten zijn geanalyseerd met de groep SES biedt gevarieerde mogelijkheden voor de klanten in verschillende marktsegmenten en de marktconcentratie kan plaatsen zien.

Geselecteerde industrieën, klantenbinding, bewegingen marktaandeel, klanttevredenheid, en voorkeur criteria voor de detectie en analyse, alsmede de positionering van modellen en toegepast onderzoek METHODtrend Segmentatie gepresenteerd met een gedetailleerde onderzoeksopzet.

Met de onderzochte in de lange-termijn voorspelling methoden en strategieën voor het projecteren middellange en lange termijn in het biedt de mogelijkheid.
Sectoroverschrijdende analyse van de enquête Methode trend gedeelde faciliteiten worden ook geanalyseerd, is een van de grootste voordelen van de methode trend’in.
Methode rend bovenstaande project “Hoeveel van je leven goed” We delen de analyse van de vraag.

Kijkend naar de resultaten, of het segment tafel die interessant lijkt.
Algemeen directeur / senior managers hebben een hoge mate van tevredenheid. De algemeen directeur en senior managers in de tweede van de managers in het middenkader is een verschil van 12%. Een van de interessante bevindingen van de studie en geschoolde werknemers uit de normale plaats van het werk volgens de voorwaarden van hun inkomen en de sociale status van de eigenaren en deskundige medewerkers zijn gelukkiger ondanks het hebben van lagere normen.

Basismodel en Full modelmethoden trendonderzoek klanten te helpen bij de analyse van twee verschillende sectoren. Bijna alle geanalyseerd door een team van speciale verslagen als het belangrijkste doelwit van goedkope tot sector-specifieke strategie te produceren.

Verzekeringsfraude Suspicion, onderzoek

Op 01/05/2012, een verzekeringsmaatschappij riep ons uit de Verenigde Staten. Een klanten verdacht van verzekeringsfraude in de provincie Aydin en ze verklaarden dat ze werden zeer hoge rekening. Deze verzekeringsmaatschappij, gemaakt in Turkije zei dat ze wilden onderzoeken of dit waar is van de uitgaven voor gezondheidszorg.

Financiële dimensie van het bedrijfsleven hebben we een contract met de verzekeringsmaatschappij Amerikaanse detective ondertekend. Vervolgens, de detective die belast is met dit onderzoek in het bedrijfsleven belast Aydin. Onderzoeker, begon de bovengenoemde eigen ziekenhuis onderzoeken. Facturen onderzocht of het ziekenhuis dossiers van patiënten onderzocht in die tijd, de dokter onderzocht de dossiers van de diagnose van deze ziekte wordt geleerd en het milieu ziekenhuizen en vergelijken van de hoeveelheid van de therapie werd ondervraagd.

Als resultaat van de onderzoeken van de patiënt in dit ziekenhuis wordt behandeld is echt de factuur naar buiten kwam om waar te zijn.

Prive Detective