I nderuar vizitor, momentalisht ndodheni në vendin e duhur nëse kërkoni detektiv privat në Turqi apo në Stamboll. Firma İstanbul Dedektiflik mund të merrni një shërbim të besueshëm dhe me përfundim të garantuar. Të gjithë detektivët e firmës tonë janë njerëz të drejtë, të besuar, profesionistë dhe e gojëlidhur. Selia e kompanisë së detektivëve privatë “İstanbul Özel Dedektiflik” ndodhet në Stamboll. Por firma “İstanbul Dedektiflik” ka detektivë privatë që punojnë për kompaninë edhe në rajonet e tjera të Turqisë si: Antalya, Aydın, Ankara, Gaziantep, Bursa, Rize, İzmir, Samsun, Muğla. Përveç rajoneve, qyteteve ku momentalisht kemi zyrat tona, shërbimin e detektivit privat ne e ofrojmë në të gjitha qytetet, rrethet, qarqet e distriktet e Turqisë dhe në vendet e afërta të Lindjes së Mesme. Të gjithë detektivët që punojnë në kompaninë tonë janë me profesion ish-ushtarakë ose ish-policë dhe janë njerëz mjaft të besuar.

Personave fizikë dhe juridikë rezidentë në Evropë dhe në të gjithë botën që duan të punojnë me kompaninë “İstanbul Özel Dedektiflik” ne mund t’u dërgojmë një detektiv privat për të biseduar për punën apo porosinë. Detektivët tanë janë të pajisur me pasaporta servisi, kështu që nuk kanë probleme në marrjen e vizave.

Zyra e Hetimeve Private “İstanbul ” në Turqi
Disa nga shërbimet që ofron firma jonë janë:
· Hetime mbi Markën-Patentën e produkteve
· Hetimin e rasteve të Pengmarrjes dhe kur kërkohet pagim shpërblimi
· Hetime para martesës
· Hetimin e rasteve të mashtrimit
· Ülke Genel Konjektör Araştırma
· Hetime dhe Analizë e Përgjithshme për kompanitë në Turqi
· Hetimin e krimeve
· Gjetja e personave të humbur
· Hetimi i vendit të ngjarjes (CSI)
· Hetime mbi objekte, sende të humbura
· Hetime mbi pasuri të patundshme (real astate)
· Hetime mbi pensionimin
· Hetime për mashtrime në fushën e siguracioneve
· Hetime për raste të ndryshme mashtrimit
· Hetime mbi persona
· Hetime mbi pasurinë
· Kërkim elektronik për vendosje të ‘çimkave’ (përgjuese)
· Hetim i llogarive bankare
Detektiv Privat në Turqi
Detektiv Privat në Stamboll